nederlandwordtanders.nl

Inschrijving prijsvraag WHO CARES geopend

feb. 2017

De inschrijving voor de prijsvraag WHO CARES is afgelopen vrijdag officieel geopend. Daarmee is het vanaf nu voor alle teams mogelijk hun deelname te registreren. Na registratie van het team kan de visie voor de eerste ronde worden ingestuurd samen met de uitwerking van het Business Canvas. WHO CARES is een ontwerpprijsvraag voor nieuwe vormen van wonen, zorg en ondersteuning. Waarbij interdisciplinaire teams worden opgeroepen om te komen met innovatieve oplossingen die de woonwijken van Nederland toekomst bestendig maken.

Registreren en inzenden

Voor deelname aan de prijsvraag WHO CARES dient ieder team zich eerst te registreren alvorens er ingezonden kan worden. Beide stappen hoeven niet tegelijkertijd uitgevoerd te worden. Ook het uploaden van de visie voor de eerste ronde hoeft niet in één keer te gebeuren maar kan tussentijds worden opgeslagen en later aangevuld.

Registratie
Ieder team dat de intentie heeft om deel te nemen aan de prijsvraag WHO CARES dient zich vooraf te registreren. Voor het registreren van het team dient de hoofdinschrijver van elk team zich aan te melden. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 7 maart ’17 – 12.00uur ’s middags. De hoofdinschrijver zal tevens gelden als het contactpersoon voor het team. Nadat de hoofdinschrijver zich heeft geregistreerd is daarmee het team inschreven voor de prijsvraag WHO CARES.

De hoofdinschrijver komt, nadat deze is ingelogd, nu bij een dashboard. Via dit dashboard kunnen ook de namen en achtergronden van de andere teamleden worden toegevoegd.

Klik hier om nu te registeren.

Inzenden
Na registratie van het team kan ook de visie voor de eerste ronde worden ingezonden door de hoofdinschrijver. Dit kan door vanaf het dashboard verschillende stappen te doorlopen. Alle ingevulde informatie kan worden opgeslagen en stappen kunnen desgewenst nog even worden overgeslagen. Echter voor een geldige inzending dienen uiteindelijk alle velden van de verschillende stappen ingevuld te worden. Het inzenden van de visie voor de eerste ronde is mogelijk tot uiterlijk dinsdag 14 maart ’17 – 12.00uur ’s middags. Na inzending ontvangt de hoofdinschrijver een bevestigingsmail met een overzicht van de ontvangen inzending.

Voor vragen of problemen met het inzenden kunt u contact opnemen via info@prijsvraagwhocares.nl of telefonisch via 06-22536617
(ma t/m vr tussen 10.00u en 17.00u)