nederlandwordtanders.nl
winnaar
1e ronde

See me, feel me, touch me, heal me - Tommy

Groningen

Winnaars eerste ronde Nieuwe woonvormen

projectbeschrijving

Tommy is een gezondheids- en hospitalityconcept in een multi-use complex dat wonen combineert met gezondheid, beweging, ontmoeting, wellness, voeding en recycling, en vergroening. De nieuwbouw die we als nieuwe hartkamer in de Oosterparkwijk ontwikkelen is de architectonische vertaling hiervan. Een complex dat inspireert om te bewegen en faciliteert om heerlijk te leven.

Vanuit de fysieke invalshoek biedt Tommy een combinatie van woningen, anderhalvelijnszorg, een zorghotel-plus, wellness, een kas, een haven, horeca, ateliers en andere voorzieningen. Aan de basis hiervan liggen maatschappelijke motieven als ontmoeting, onderlinge zorg, participatie, vertrouwen, minder verspilling en heerlijk wonen. Mooie woorden die we alleen waar kunnen maken met een doordachte organisatiestructuur: Tommy. Op economisch vlak zetten we in op kostenbesparing in zorg en welzijn, innovatie en een groter draagvlak voor de al in de wijk aanwezige voorzieningen.

Voor wat betreft gezondheid is de anderhalvelijnszorg vernieuwend. Dit is een nieuwe organisatievorm die huisartsen faciliteert in hun dienstverlening, van meekijkconsulten tot de meer laagcomplexe verrichtingen. Vanuit het welzijn is het hospitalitymanagement vernieuwend. De hospitalitymanager staat mensen bij zonder vooroordeel, inspireert, levert ideeën, blust eventuele brandjes en verbindt mensen. Tot in de haarvaten van de wijk.

team

Alex Sievers
(concept)ontwikkeling en hospitality, Beyond Now

Jenny van Heeringen
architect, ZILT architecten

Thomas Martens
zorg, Vivo-Plus

Henri Pleizier
ontwikkeling, Aalberts Bouw

Xavier Delnoij
ontwikkeling, Blauwhoed

Han Sumajow
zorg, Vivo-Plus

Jenny van Dalen
welzijn, Vivo-Plus


contactformulier

Contact opnemen met Alex Sievers

winnaar
1e ronde
winnaar
1e ronde
winnaar
1e ronde
winnaar
1e ronde
winnaar
1e ronde
eervolle
vermelding