voor nieuwe vormen van wonen, zorg en ondersteuning

practice

In de praktijk - Volg hieronder de ontwikkelingen van verschillende projecten die zich richten op toekomstbestendige wijken en nieuwe vormen van wonen en zorg.

 

blog

Tentoonstelling WHO CARES krijgt update

PIC11514190307tentoonstelling.jpg

De tentoonstelling van prijsvraag WHO CARES mag met recht een reizende tentoonstelling heten. Sinds de presentatie op de Dutch Design Week van 2017 is de tentoonstelling op meer dan 10 verschillende plekken te zien geweest. Ter gelegenheid van het WoON congres 2019 op 4 april krijgt de tentoonstelling een update. De twintig diverse plannen vormen nog steeds het hoofddeel van de tentoonstelling. Meer dan de helft van de panelen krijgt een update en toont de ontwikkelingen die de plannen de afgelopen tijd hebben doorgemaakt. Op weg naar realisatie. Daarnaast krijgen de vier centrale thema’s van de Community of Practice een plek: bewonersinitiatief, financiering, diversiteit en technologie.

Deze update gaat opnieuw reizen. Bent u geïnteresseerd om de tentoonstelling een plek te geven, neem dan contact op met info@prijsvraagwhocares.nl van het Atelier Rijksbouwmeester. Voor het verplaatsen en opstellen van de tentoonstelling wordt een tegemoetkoming in de kosten gevraagd.